luni, 29 iunie 2015

Cum sa alegem o masinuta electrica pentru copii?

   Masinuta electrica este cel mai bun cadou pentru orice copil indiferent de varsta si gen. Masinutele electrice pentru copii sunt destinate copiilor care au varsta intre 2 si 10 ani. Si chiar daca s-ar parea ca e o jucarie doar pentru baieti, nu este asa. Fetitelor le place si lor sa conduca. Unele dintre ele simt un adevarat entuziasm in timpul mersului cu masina, fie si una pentru copii.
   Asadar, cum sa alegi o masinuta pentru copii? Nu este chiar atat de simplu luand in consideratie ce gama vasta de masinute este propusa pe piata Moldovei. SUV-uri, autoturisme, camioane, motociclete, ATV-uri – iata lista incompleta de vehiculelor pentru copii.  
Principalul criteriu de clasificare al masinutelor electrice este varsta copilului. Astfel, avem:
   Masinute electrice pentru copii de 2-4 ani. Copiii de aceasta varsta sunt inca prea mici pentru a putea conduce independent automobilul, fie si unul mic. Producatorii au luat in calcul acest aspect si au elaborat modele usoare (pana la 10 kg) si simple in exploatare. Aceste masinute sunt dotate cu o centura de siguranta si un maner prin intermediul caruia parintii pot corecta directia automobilului. Copilul il poate conduce prin intermediul volanului si a pedalei de gaz. Viteza maxima a acestui vehicul nu va depasi 3 km/h. Greutatea soferului nu trebuie sa depaseasca 20 kg.
   Masinute electrice pentru copii de 4-7 ani. Sunt modele mai complexe, al caror design este foarte asemanator cu prototipul lor. Masinutele pot si dotate cu una sau doua viteze si mersul inapoi. Aceste modele au o pedala suplimentara, cea de frana. Desi, la unele masinute aceasta poate sa lipseasca. In asemenea caz, franarea are loc cand inceteaza actiunea asupra pedalei de gaz. Acumulatorul cu care este dotat vehiculul poate atinge pana la 12 volti ceea ce ii permite sa lucreze continuu timp de 2 ore. Viteza maxima ajunge pana la 7-8 km/h. Greutatea acestei masinute este de pana la 20 kg.
  
   Masinute electrice pentru copii de 10 ani. Aceste modele sunt reproduceri aproape exacte ale masinelor reale. Unele modele pot avea si doua locuri. Greutatea acestora depaseste 30 de kg, respectiv se mareste si incarcatura pe care o pot suporta – pana la 50 kg. In aceste masini sunt instalate acumulatoate cu o capacitate de 12-24 volti. Aceasta permite marirea vitezei. Unele modele ale masinutelor electrice pot atinge o viteza de 20 km/h.

Masinute electrice in Moldova puteti la cele mai mici preturi aici-

https://smadshop.md/ro/produse-copii/masinute-electrice-copii-ieftine/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu