luni, 29 iunie 2015

Beneficiile jocurilor cu LEGO

    Jocurile cu LEGO pasioneaza copiii foarte mult. Din piesele LEGO pot fi construite diferite jucarii: roboti, nave, avioane, case si altele. Constructorul LEGO are un aspect atractiv, piesele sale se asambleaza si se dezasambleaza usor si sunt placute la atingere. Insa, LEGO este mai mult decat distractiv, LEGO este o jucarie inteligenta. Jocurile LEGO ajuta la dezvoltarea diferitor calitati si abilitati, precum ar fi: gandirea si logica, motricitatea fina, imaginatia, invatarea culorilor, concentrarea atentiei.
    Un avantaj al LEGO este faptul ca seriile de jucarii pentru copii sunt produse in dependenta de categorie. In gama vasta a producatorului sunt jucarii pentru copii de 1,5 ani. Piesele lor sunt de dimensiuni marite pentru a putea fi asamblate cu usurinta de catre copiii mici a caror motricitate manuala inca nu este bine dezvoltata.

    Jucariile Lego se produc in Danemarca de mai mult de 50 de ani timp in care au cucerit dragostea copiilor si parintelor de cateva generatii. Mai multe informatii cu privire la avantajele pe care le au jocurile cu LEGO pentru copii de toate varstele pot fi gasite aici-
https://smadshop.md/ro/jocuri-cu-lego-mai-mult-decat-distractiv.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu