luni, 19 decembrie 2016

Paturi etajate pentru copii - modele moderne si confortabile

Parintii tineri care doresc sa ofere copiilor lor cat mai mult spatiu in camera lor, vor alege paturile etajate (tip loft/suspendate) pentru copii cu birou incorporat. In Moldova este prezentat un asortiment foarte variat de modele diferite si nici de cum nu va poate impiedica sa va alegeti cel mai bun pat etajat pentru copii, care sa fie exact pentru necesitatile Dvoastra.

Pretul la paturile etajate pentru copii in Chisinau sunt avantajoase, insa pot varia in dependenta de materialul din care sunt produse si insusi producatorul.

Avantaje si caracteristici a paturilor suspendate (etajate) pentru copii in Moldova-
https://smadshop.md/ro/paturi-etajate-pentru-copii-si-parinti-fericiti.html

miercuri, 7 decembrie 2016

Paturi din lemn pentru copii - siguranta garantata

Pe piata din Moldova sunt o multime de modele de paturi din lemn pentru copii. Este de dorit, ca inainte de cumparare, sa masurati spatiul unde urmeaza a fi pozitionat patul, pentru a se potrivi perfect decorului.

Cel mai important moment, este ca patuturile pentru copii sunt fabricate din lemn natural, ceea ce este si sigur pentru copii. Toate sunt prelucrate, curatate si acoperite cu un lac special.

Preturile la patuturi pentru copii din lemn in Chisinau sunt avantajoase, si corespund in totalitate cu caracteristicile si dotarile pe care le au. Mai multe informatii utile si tipurile paturilor din lemn pentru copii in Moldova