marți, 25 octombrie 2016

Carucioare cu 3 roti - design modern si manevrabilitate inalta

Carucioarele cu 3 roti mai sunt numite de tip jogger datorita faptului ca roata din fata este de cele mai multe ori nepivotanta si astfel caruciorul poate fi impins destul de usor chiar si cu o viteza mai mare.

Ele sunt destinate atat pentru mamicile cat si pentru taticii pasionati de sport, care prefera ca atunci cand isi plimba copilasul, sa fie cat mai activi.

Alegerea unui carucior cu trei roti depinde de preferinte si nu are nici o influenta asupra modului de manevrare al caruciorului. Pretul la carucioare pt copii cu 3 roti in Chisinau variaza de la producator la producator in dependenta de functionalitatile pe care le detine.

Detalii, tipuri si specificatiile carucioarelor cu 3 roti in Moldova-
https://smadshop.md/ro/carucioare-cu-3-roti-cat-sunt-de-manevrabile.html

luni, 10 octombrie 2016

Jucarii pentru fete pe categorii de varsta - cum sa le alegi corect?

Jucariile sunt adevarati prieteni pentru copii, ajutandu-i, in acelasi timp, sa se dezvolte intelectual si fizic.  Jucariile pentru fete nu reprezinta simple obiecte de distractie, ci au si rolul de a contribui la dezvoltarea fetitei din punct de vedere fizic, mental, emotional si social.

Parintii, trebuie neaparat sa tina cont de faptul ca jucariile pentru fete trebuie alese in functie de varsta pe care o au. Asadar, sunt jucarii pentru fete de 1 an, 3, 5, 7 si alte categorii de varsta. Nu uitati, varsta este un criteriu foarte important!

Pretul la jucarii pentru fete in Chisinau poate varia de la producator la producator si in dependenta de calitate lor.

Pentru mai multe criterii de alegere a jucariilor pentru fete in Moldova-
https://smadshop.md/ro/jucarii-pentru-fete-pina-la-7-ani-sfaturi-utile-pentru-alegere.html