joi, 4 august 2016

Nisipiera pentru copii - viata e mai frumoasa!

De cele mai multe ori veti intalni lada de nisip pentru copii in Moldova, instalate in strada, in curte sau la terenurile speciale pentru joaca. In momentul alegerii unui model, materialul de fabricare si costul sunt aspecte importante.

Ele pot fi de diferite dimensiuni, forme, culori, etc. De acesti factorii, depinde direct pretul nisipierelor pentru copii in Chisinau. Mai mult ca atat costul nisipierelor poate varia de la producator la producator.

Produsele producatorilor externi sunt disponibile si pe pietele din tara noastra si viceversa. Deasemenea, pretul depinde direct si de configuratia pe care o au, iar in componenta lor intra: scaune, masute, cort, baldachine.

Detalii si tipuri de nisipiere pentru copii in Moldova-
https://smadshop.md/ro/nisipiere-pentru-copii-tipurile-si-caracteristicile-acestora.html

Cum sa alegem o masa pentru copii de gradinita?



La alegerea unei masute pentru copii este nevoie de atitudine serioasa. E important ca materialul din care sunt fabricate sa fie natural, pentru ca el influenteaza sanatatea copilului. Cele mai des este utilizat lemnul, laminatul sau PAL-ul.

Acordati atentie la culoare si forma pe care o are masuta de gradinita. Acestea cu cat sunt mai originale cu atat mai mult dezvolta imaginatia copiilor. Exista masute in forma de romanita, val, semiluna sau trapez, precum si forme mai simple cum ar fi patratul, cercul sau dreptunghiul.

Nu uitati sa acordati atentie la proportiile dintre scaune si masa, pentru ca de ele depinde pozitia coloanei vertebrale la copii. Pretul la mese pentru copii de gradinita in Moldova difera in functie de caracteristicile enumerate mai sus.  

Mai multe informatii si pretul la mesepentru copii de gradinita in Chisinau-
https://smadshop.md/ro/mese-pentru-copii-de-gradinita-ajutor-in-alegere.html

miercuri, 3 august 2016

Cum sa alegem un ghiozdan pentru copii?



Fiecare parinte are grija de sanatatea copilului sau, tocmai din acet motiv este important sa alegem un ghiozdan pentru scoala corect, pentru ca de el depinde cum va fi influentata coloana vertebrala a copilului.

Un ghiozdan de scoala nu trebuie sa fie mai greu de 800-900g, iar latimea lui trebuie sa fie mai mica decat umerii copilului.  Este binevenita disponibilitatea unei curele suplimentare in fata, iar bretelele e de dorit sa fie reglabile.

Puteti alege din asortimentul larg de ghiozdane in Moldova modele din material impermiabil si cu elemente reflectorizante. Copilul Dvs se va bucura mult daca ii veti permite sa aleaga un model printat cu eroii preferati din povesti sau desene animate.

Mai multe informatii utile si pretul la ghiozdane in Chisinau-
https://smadshop.md/ro/ghiozdan-pentru-scoala-cum-ar-trebui-sa-fie.html