marți, 19 iulie 2016

Saltea pentru bebelusi - tipuri si caracterisitici

Salteaua pentru patutul bebelusului este una dintre cele mai importante accesorii care trebuie sa figureze pe lista de cumparaturi atunci cand o familie se pregateste sa intampine venirea pe lume a unei mici minuni.

Alegerea ei poate fi dificila, insa daca tineti cont de cativa pasi, vei depasi rapid ezitarile in privinta gasirii saltelei perfecte pentru patutul copilului tau.

Pretul saltelei pentru nou nascuti in Chisinau este destul de avantajos si accesibil pentru fiecare parinte care isi doreste toto ce e mai bun pentru odorasul sau.

Pentru mai multe detalii, tipuri si caracteirstici a saltelelor pentru patut bebe in Moldova-
https://smadshop.md/ro/saltele-pentru-nou-nascuti-cum-trebuie-sa-fie.html

marți, 5 iulie 2016

Dezvoltam abilitatile copilului cu plastilina Play Doh



Fiecare parinte doreste nu doar sa-si bucure copilul cu jucarii ci sa stie ca acestea dezvolta capacitatile si aptitudinile lui. Plastilina Play Doh imbina placutul cu utilul fiindca modelarea diferitor figuri pe langa distactie presupune si munca intelectuala.

Orice set plastilina Play Doh are la baza un subiect care stimuleaza curiozitatea fetelor si baietilor fata de diferite ocupatii cum ar fi medicina, culinaria, constructia s.a. Copilul are o varietate larga de sarcini pe care le poate realiza cu ajutorul instrumentelor pentru modelare incluse in set.

Preturile la Play Doh in Moldova sunt avantajoase, iar Dvs veti putea petrece timpul util si distractiv alaturi de copilul mult iubit.

Aflati alte informatii utile si pretul la plastilina Play Doh inChisinau-
https://smadshop.md/ro/plastilina-play-doh-dezvolta-abilitatile-creative-a-copilului.html

vineri, 1 iulie 2016

ATV-uri pentru copii - moderne si calitative

Industria moderna produce ATV-uri pentru copii pe benzina si ATV-uri pentru copii electrice. ATV-uile pe benzina se mai impart in 2 categorii: cu motoare in doi timp si in  patru timpi. Modelele in 2 timpi se caracterizeaza prin marimi si pret mai mic. 

Cea mai mare viteza pe care o pot atinge aceste dispozitive este 10 km/ora. Insa, au si unele neajunsuri, cum ar fi faptul ca sunt mult prea zgomotoase comparativ cu ATV-urile electrice, care sunt ceva mai silentioase. 

Pretul ATV-urilor pentru copii in Chisinau este foarte rezonabil si accesibil pentru fiecare parinte. Mai multe informatii utile si caracteristici a ATV-urilor pentru copii in Moldova-
https://smadshop.md/ro/atv-uri-pentru-copii-ce-reprezinta-si-de-ce-copii-le-adora.html