marți, 19 ianuarie 2016

Carucioare pentru copii - criterii de alegere

O data cu imbogatirea unei familii cu un nou membru va aparea instantaneu necesitatea de a pune pe lista de cumparaturi procurarea unui carucior pentru copii de calitate si mai mult ca atat procesul de alegere ar putea fi o problema ceva mai complicata decat ar parea initial. Chiar daca erai increzuta ca stii de ce anume ai nevoie, magazinele online in Moldova ofera o gama extrem de variata de carucioare cum ar fi carucioare 3/1 sau carucioare 2/1.


Inainte de a te decide ce carucior vei cumpara,  stabileste-ti cateva prioritati:

·           Siguranta caruciorului
·           Confortul mamei cat si a copilului
·           Tipuri de carucioare

Siguranta bebelusului este prima prioritate in momentul in care sunteti hotariti sa cumparati caruciorul pentru bebelusi trebuie sa urmariti stabilitatea caruciorului si daca aceasta va ramine in pozitie initiala in cazul cazul in care pe maner este atarnat o geanta pentru bebelusi, de exemplu. Deasemenea, este necesar de a verifica si centurile caruciorului.

Rotile si manerele la fel, au o importanta deosebita. Verificati inaltimea manerelor, pentru a va asigura ca va sunt confortabile. Cumparati un carucior pentru bebe care o sa ia usor curba, mai ales daca traiti intr-o zona aglomerata, si tine-ti cont de faptul  ca carucioare cu roti duble sunt mai usor de manevrat.

O sa ai nevoie, fara indoiala, de un carucior cu cos dedesupt, la fel nu uita de husa de ploaie, bara cu jucarii, suportul pentru bauturi sau mancare.

Cu siguranta, iti doresti ca copilasul tau sa se simta confortabil atunci cand o sa iesi la plimbare. Fiti atenti la materialele din care este confectionat. Este important sa aiba materiale de calitate inalta si sisteme suplimentare de ventilatie in scopul de a preveni supraincalzirea bebelusului pe timp de vara. Ca proaspata mamica, cauta sa cumperi un carucior confortabil si usor de manevrat.

Dupa cum s-a mentionat si mai sus, iti poti cumpara un carucior 2/1 care sunt de obicei seturi ce includ landou si modul sport, si asigura-te ca landoul se ataseaza bine la cadru. Carucioarele 3/1 sunt seturi complete ce contin landou, modul sport si scaunul auto.

Esti cu siguranta o mamica moderna, si din acest considerent ar trebui sa iti alegi un carucior pentru bebelusi performant, recomandabil intr-o singura culoare, nu foarte stridenta, ci din contra, una fresh, calmanta.

Daca esti in cautare de carucioare pentru copii ieftine  in Moldova, vei gasi oferte avantajoase in magazinele online din Chisinau care ofera livrare in toate localitatile tarii.Vezi aici mai multe detalii -
https://smadshop.md/ro/produse-copii/carucioare-copii-ieftine/