luni, 19 decembrie 2016

Paturi etajate pentru copii - modele moderne si confortabile

Parintii tineri care doresc sa ofere copiilor lor cat mai mult spatiu in camera lor, vor alege paturile etajate (tip loft/suspendate) pentru copii cu birou incorporat. In Moldova este prezentat un asortiment foarte variat de modele diferite si nici de cum nu va poate impiedica sa va alegeti cel mai bun pat etajat pentru copii, care sa fie exact pentru necesitatile Dvoastra.

Pretul la paturile etajate pentru copii in Chisinau sunt avantajoase, insa pot varia in dependenta de materialul din care sunt produse si insusi producatorul.

Avantaje si caracteristici a paturilor suspendate (etajate) pentru copii in Moldova-
https://smadshop.md/ro/paturi-etajate-pentru-copii-si-parinti-fericiti.html

miercuri, 7 decembrie 2016

Paturi din lemn pentru copii - siguranta garantata

Pe piata din Moldova sunt o multime de modele de paturi din lemn pentru copii. Este de dorit, ca inainte de cumparare, sa masurati spatiul unde urmeaza a fi pozitionat patul, pentru a se potrivi perfect decorului.

Cel mai important moment, este ca patuturile pentru copii sunt fabricate din lemn natural, ceea ce este si sigur pentru copii. Toate sunt prelucrate, curatate si acoperite cu un lac special.

Preturile la patuturi pentru copii din lemn in Chisinau sunt avantajoase, si corespund in totalitate cu caracteristicile si dotarile pe care le au. Mai multe informatii utile si tipurile paturilor din lemn pentru copii in Moldova

miercuri, 23 noiembrie 2016

Saltea pentru bebelusi din cocos - cele mai cautate produse pentru copilasi

O saltea pentru nou nascuti poate fi fabricata din diferite materiale si fara indoiala dispune de foarte multe avantaje. Salteaua pentru copii din fibra de nuca de cocos ramane a fi una din cele mai recomandate de medici pentru copii de varste fragede.

La saltelele din fibra de cocos duritatea suprafetei corespunde standardelor cerute si este distribuita uniform pe intreaga suprafata a sa.

Analogii sai din materiale sintetice au un cost destul de ridicat, iar pretul la salteaua pentru bebelusi de cocos in Moldova este unul destul de avantajos.

Tipuri, caracteristici si avantaje ale saltelei pentru beblusi cu cocos in Chisinau-
https://smadshop.md/ro/saltea-pentru-bebelusi-cu-cocos-ce-trebuie-sa-stie-parintii.html

marți, 25 octombrie 2016

Carucioare cu 3 roti - design modern si manevrabilitate inalta

Carucioarele cu 3 roti mai sunt numite de tip jogger datorita faptului ca roata din fata este de cele mai multe ori nepivotanta si astfel caruciorul poate fi impins destul de usor chiar si cu o viteza mai mare.

Ele sunt destinate atat pentru mamicile cat si pentru taticii pasionati de sport, care prefera ca atunci cand isi plimba copilasul, sa fie cat mai activi.

Alegerea unui carucior cu trei roti depinde de preferinte si nu are nici o influenta asupra modului de manevrare al caruciorului. Pretul la carucioare pt copii cu 3 roti in Chisinau variaza de la producator la producator in dependenta de functionalitatile pe care le detine.

Detalii, tipuri si specificatiile carucioarelor cu 3 roti in Moldova-
https://smadshop.md/ro/carucioare-cu-3-roti-cat-sunt-de-manevrabile.html

luni, 10 octombrie 2016

Jucarii pentru fete pe categorii de varsta - cum sa le alegi corect?

Jucariile sunt adevarati prieteni pentru copii, ajutandu-i, in acelasi timp, sa se dezvolte intelectual si fizic.  Jucariile pentru fete nu reprezinta simple obiecte de distractie, ci au si rolul de a contribui la dezvoltarea fetitei din punct de vedere fizic, mental, emotional si social.

Parintii, trebuie neaparat sa tina cont de faptul ca jucariile pentru fete trebuie alese in functie de varsta pe care o au. Asadar, sunt jucarii pentru fete de 1 an, 3, 5, 7 si alte categorii de varsta. Nu uitati, varsta este un criteriu foarte important!

Pretul la jucarii pentru fete in Chisinau poate varia de la producator la producator si in dependenta de calitate lor.

Pentru mai multe criterii de alegere a jucariilor pentru fete in Moldova-
https://smadshop.md/ro/jucarii-pentru-fete-pina-la-7-ani-sfaturi-utile-pentru-alegere.html

joi, 4 august 2016

Nisipiera pentru copii - viata e mai frumoasa!

De cele mai multe ori veti intalni lada de nisip pentru copii in Moldova, instalate in strada, in curte sau la terenurile speciale pentru joaca. In momentul alegerii unui model, materialul de fabricare si costul sunt aspecte importante.

Ele pot fi de diferite dimensiuni, forme, culori, etc. De acesti factorii, depinde direct pretul nisipierelor pentru copii in Chisinau. Mai mult ca atat costul nisipierelor poate varia de la producator la producator.

Produsele producatorilor externi sunt disponibile si pe pietele din tara noastra si viceversa. Deasemenea, pretul depinde direct si de configuratia pe care o au, iar in componenta lor intra: scaune, masute, cort, baldachine.

Detalii si tipuri de nisipiere pentru copii in Moldova-
https://smadshop.md/ro/nisipiere-pentru-copii-tipurile-si-caracteristicile-acestora.html

Cum sa alegem o masa pentru copii de gradinita?



La alegerea unei masute pentru copii este nevoie de atitudine serioasa. E important ca materialul din care sunt fabricate sa fie natural, pentru ca el influenteaza sanatatea copilului. Cele mai des este utilizat lemnul, laminatul sau PAL-ul.

Acordati atentie la culoare si forma pe care o are masuta de gradinita. Acestea cu cat sunt mai originale cu atat mai mult dezvolta imaginatia copiilor. Exista masute in forma de romanita, val, semiluna sau trapez, precum si forme mai simple cum ar fi patratul, cercul sau dreptunghiul.

Nu uitati sa acordati atentie la proportiile dintre scaune si masa, pentru ca de ele depinde pozitia coloanei vertebrale la copii. Pretul la mese pentru copii de gradinita in Moldova difera in functie de caracteristicile enumerate mai sus.  

Mai multe informatii si pretul la mesepentru copii de gradinita in Chisinau-
https://smadshop.md/ro/mese-pentru-copii-de-gradinita-ajutor-in-alegere.html

miercuri, 3 august 2016

Cum sa alegem un ghiozdan pentru copii?



Fiecare parinte are grija de sanatatea copilului sau, tocmai din acet motiv este important sa alegem un ghiozdan pentru scoala corect, pentru ca de el depinde cum va fi influentata coloana vertebrala a copilului.

Un ghiozdan de scoala nu trebuie sa fie mai greu de 800-900g, iar latimea lui trebuie sa fie mai mica decat umerii copilului.  Este binevenita disponibilitatea unei curele suplimentare in fata, iar bretelele e de dorit sa fie reglabile.

Puteti alege din asortimentul larg de ghiozdane in Moldova modele din material impermiabil si cu elemente reflectorizante. Copilul Dvs se va bucura mult daca ii veti permite sa aleaga un model printat cu eroii preferati din povesti sau desene animate.

Mai multe informatii utile si pretul la ghiozdane in Chisinau-
https://smadshop.md/ro/ghiozdan-pentru-scoala-cum-ar-trebui-sa-fie.html

marți, 19 iulie 2016

Saltea pentru bebelusi - tipuri si caracterisitici

Salteaua pentru patutul bebelusului este una dintre cele mai importante accesorii care trebuie sa figureze pe lista de cumparaturi atunci cand o familie se pregateste sa intampine venirea pe lume a unei mici minuni.

Alegerea ei poate fi dificila, insa daca tineti cont de cativa pasi, vei depasi rapid ezitarile in privinta gasirii saltelei perfecte pentru patutul copilului tau.

Pretul saltelei pentru nou nascuti in Chisinau este destul de avantajos si accesibil pentru fiecare parinte care isi doreste toto ce e mai bun pentru odorasul sau.

Pentru mai multe detalii, tipuri si caracteirstici a saltelelor pentru patut bebe in Moldova-
https://smadshop.md/ro/saltele-pentru-nou-nascuti-cum-trebuie-sa-fie.html

marți, 5 iulie 2016

Dezvoltam abilitatile copilului cu plastilina Play Doh



Fiecare parinte doreste nu doar sa-si bucure copilul cu jucarii ci sa stie ca acestea dezvolta capacitatile si aptitudinile lui. Plastilina Play Doh imbina placutul cu utilul fiindca modelarea diferitor figuri pe langa distactie presupune si munca intelectuala.

Orice set plastilina Play Doh are la baza un subiect care stimuleaza curiozitatea fetelor si baietilor fata de diferite ocupatii cum ar fi medicina, culinaria, constructia s.a. Copilul are o varietate larga de sarcini pe care le poate realiza cu ajutorul instrumentelor pentru modelare incluse in set.

Preturile la Play Doh in Moldova sunt avantajoase, iar Dvs veti putea petrece timpul util si distractiv alaturi de copilul mult iubit.

Aflati alte informatii utile si pretul la plastilina Play Doh inChisinau-
https://smadshop.md/ro/plastilina-play-doh-dezvolta-abilitatile-creative-a-copilului.html

vineri, 1 iulie 2016

ATV-uri pentru copii - moderne si calitative

Industria moderna produce ATV-uri pentru copii pe benzina si ATV-uri pentru copii electrice. ATV-uile pe benzina se mai impart in 2 categorii: cu motoare in doi timp si in  patru timpi. Modelele in 2 timpi se caracterizeaza prin marimi si pret mai mic. 

Cea mai mare viteza pe care o pot atinge aceste dispozitive este 10 km/ora. Insa, au si unele neajunsuri, cum ar fi faptul ca sunt mult prea zgomotoase comparativ cu ATV-urile electrice, care sunt ceva mai silentioase. 

Pretul ATV-urilor pentru copii in Chisinau este foarte rezonabil si accesibil pentru fiecare parinte. Mai multe informatii utile si caracteristici a ATV-urilor pentru copii in Moldova-
https://smadshop.md/ro/atv-uri-pentru-copii-ce-reprezinta-si-de-ce-copii-le-adora.html

luni, 23 mai 2016

Maneje pentru copii - solutia ideala

Copiii mici adora sa se joace in mare parte din timpul lor iar energia si dispozitia lor pentru joaca si voie buna este maxima. Stim cu totii ca celor mici le place sa se joace peste tot in casa lasandu-si jucariile imprastiate in intreaga casa, jucarii pe care parintii trebuie sa le stranga de fiecare data.

De aceea, un manej pentru copii este solutia perfecta pentru ca acestia sa aiba un loc de joaca numai al lor si parintii sa nu mai fie nevoiti sa piarda timpul cu stransul jucariilor de prin casa. Pretul manejelor pentru copii in Chisinau este avantajos si accesibil pentru fiecare parinte.

Informatii utile despre avantaje, tipuri maneje pentru copii in Moldova-
https://smadshop.md/ro/maneje-pentru-copii-ajutoare-de-nadejde-pentru-mamici.html




miercuri, 18 mai 2016

Carucioare pentru copii 2 in 1 moderne - ideale si utile pentru mamici cu pici

Pe piata exista diverse modele de carucioare pentru copii 2 in 1, potrivite pentru fiecare stil de viata in parte, asa ca trebuie sa va ganditi bine inainte de a face aceasta alegere.

Carucioarele pentru copii 2 in 1  este format dintr-un carucior standard, cu sau fara posibilitatea de ridicare a spatarului si scoica de masina sau landoul. 

Tot mai multi parinti, tind sa isi cumpere carucioarele 2 in 1, deoarece corespund in cele mai multe cazuri cu necesitatile lor.

Pretul carucioarelor 2 in 1 in Chisinau este foarte rezonabil si accesibil pentru fiecare care isi doreste un carucior de calitate inalta. 

Mai multe informatii si criterii de alegere a carucioarelor pentru copii 2 in 1 in Moldova-
https://smadshop.md/ro/carucioare-pentru-copii-2-in-1-confortabile-sigure-si-utile.html

miercuri, 4 mai 2016

Complexe de joaca de exterior in Moldova

Copii adora varietatea de jucarii si distractia. Jucariile in viata copiilor nu vor reprezenta niciodata doar niste obiecte neinsufletite.

Complexele de joaca de exterior, aduc extrem de multa fericire copiilor dornici de miscare si le vor oferi multe emotii pozitive. Anume, jucandu-se la complexele de joaca, copii invata treptat lumea si se distreaza cu prietenii.

Complexele de joaca pentru copii sunt fabricate din materiale ecologice, care nu provoaca alergii copiilor. Pentru o acoperire finala a acestor echipamente, se utilizeaza lacuri si vopsele hipoalergenice.



Mai multe informatii utile si specificatii  a complexelor de joaca de exterior in Chisinau -
https://smadshop.md/ro/complexe-de-joaca-pentru-copii-jocuri-active-in-aer-liber.html

marți, 19 ianuarie 2016

Carucioare pentru copii - criterii de alegere

O data cu imbogatirea unei familii cu un nou membru va aparea instantaneu necesitatea de a pune pe lista de cumparaturi procurarea unui carucior pentru copii de calitate si mai mult ca atat procesul de alegere ar putea fi o problema ceva mai complicata decat ar parea initial. Chiar daca erai increzuta ca stii de ce anume ai nevoie, magazinele online in Moldova ofera o gama extrem de variata de carucioare cum ar fi carucioare 3/1 sau carucioare 2/1.


Inainte de a te decide ce carucior vei cumpara,  stabileste-ti cateva prioritati:

·           Siguranta caruciorului
·           Confortul mamei cat si a copilului
·           Tipuri de carucioare

Siguranta bebelusului este prima prioritate in momentul in care sunteti hotariti sa cumparati caruciorul pentru bebelusi trebuie sa urmariti stabilitatea caruciorului si daca aceasta va ramine in pozitie initiala in cazul cazul in care pe maner este atarnat o geanta pentru bebelusi, de exemplu. Deasemenea, este necesar de a verifica si centurile caruciorului.

Rotile si manerele la fel, au o importanta deosebita. Verificati inaltimea manerelor, pentru a va asigura ca va sunt confortabile. Cumparati un carucior pentru bebe care o sa ia usor curba, mai ales daca traiti intr-o zona aglomerata, si tine-ti cont de faptul  ca carucioare cu roti duble sunt mai usor de manevrat.

O sa ai nevoie, fara indoiala, de un carucior cu cos dedesupt, la fel nu uita de husa de ploaie, bara cu jucarii, suportul pentru bauturi sau mancare.

Cu siguranta, iti doresti ca copilasul tau sa se simta confortabil atunci cand o sa iesi la plimbare. Fiti atenti la materialele din care este confectionat. Este important sa aiba materiale de calitate inalta si sisteme suplimentare de ventilatie in scopul de a preveni supraincalzirea bebelusului pe timp de vara. Ca proaspata mamica, cauta sa cumperi un carucior confortabil si usor de manevrat.

Dupa cum s-a mentionat si mai sus, iti poti cumpara un carucior 2/1 care sunt de obicei seturi ce includ landou si modul sport, si asigura-te ca landoul se ataseaza bine la cadru. Carucioarele 3/1 sunt seturi complete ce contin landou, modul sport si scaunul auto.

Esti cu siguranta o mamica moderna, si din acest considerent ar trebui sa iti alegi un carucior pentru bebelusi performant, recomandabil intr-o singura culoare, nu foarte stridenta, ci din contra, una fresh, calmanta.

Daca esti in cautare de carucioare pentru copii ieftine  in Moldova, vei gasi oferte avantajoase in magazinele online din Chisinau care ofera livrare in toate localitatile tarii.Vezi aici mai multe detalii -
https://smadshop.md/ro/produse-copii/carucioare-copii-ieftine/